HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

«Γιοβάννεια» - η ξεχωριστή μουσική εκδήλωση στο Σοπωτό

Μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Αροανία, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, προς τιμήν της φημισμένης και τόσο...



Μια ιδιαίτερη μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Αροανία, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, προς τιμήν της φημισμένης και τόσο αγαπητής Σοποτινής καλλιτέχνιδας και συγγραφέως Γιοβάννας Καλπαξή. Ήταν τα «Γιοβάννεια», η συναυλία που τείνει να γίνει θεσμός στο αρχοντικό χωριό των Καλαβρύτων, χάρει στις προσπάθειες του υπερδραστήριου Συλλόγου Σοποτινών, την πολύτιμη αρωγή της ίδιας της Γιοβάννας και τη συνδρομή του Δήμου Καλαβρύτων.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχε η εξαιρετική ερμηνεύτρια Ζανέλ (κατά κόσμον Έλενα Ζανταρίδου), η οποία με τη βελούδινη φωνή, τη θεατρικότητα και τη συνοδεία του πιάνου του μαέστρου Χρήστου Κουμούση, καθήλωσαν με τις ρετρό μελωδίες τους το κοινό που κατέκλυσε από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης. Η αληθινά μαγευτική βραδιά ολοκληρώθηκε με την αειθαλή Γιοβάννα να ανεβαίνει στη Σκηνή για να κλείσει μελωδικά την εκδήλωση εν μέσω αποθέωσης και να δώσει ραντεβού με τους συντοπίτες της για τα «Γιοβάννεια 2025».
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λυκούργος Σταυρουλόπουλος και άλλα μέλη των τοπικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.