HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανέλαβε ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους Αλκιβιάδης Στεφανής

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους Αλκιβιάδης Στεφανής με την επίσημη υποδοχή και εγκαθίδρυση του στις Καρυές. O πρώην υπου...

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής του Αγίου Όρους Αλκιβιάδης Στεφανής με την επίσημη υποδοχή και εγκαθίδρυση του στις Καρυές.
O πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός ΓΕΣ εξέφρασε την πρόθεσή του να συμβάλλει «στη συνέχιση και επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου, με την επίδραση και αποδοχή που δικαίως του ανήκει».
Αλκιάδης Στεφανής: Ολόκληρη η δήλωση του νέου διοικητή του Αγίου Όρους
«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω την αποστολή μου ως Διοικητής του Αγίου Όρους, φάρου της Ορθοδοξίας, της παράδοσης και του πολιτισμού.
Ευχαριστώ την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους για τη θερμή υποδοχή. Μοναδικός σκοπός μου είναι να υπηρετήσω την Αθωνική Πολιτεία και να συμβάλλω στη συνέχιση και επαύξηση της παγκόσμιας ακτινοβολίας του Ιερού Τόπου, με την επίδραση και αποδοχή που δικαίως του ανήκει.
Δεσμεύομαι ότι θα συνεργαστώ με την Ιερά Κοινότητα και τον πνευματικό ηγέτη, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη, με σεβασμό στο απ' αιώνων καθεστώς και στην αποστολή του Αγίου Όρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.