HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Μιχάλης Κατρίνης - Συνάντηση με Ιερώνυμο, Δήμαρχο και στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Τα Καλάβρυτα επέλεξε ως πρώτο προορισμό στην Αχαΐα για να παρουσιάσει τις θέσεις του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλ...



Τα Καλάβρυτα επέλεξε ως πρώτο προορισμό στην Αχαΐα για να παρουσιάσει τις θέσεις του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης. Πρώτη στάση του κ. Κατρίνη το Μητροπολιτικό μέγαρο όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο. Ακολούθησε συγκέντρωση στο "MOOD" παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Σατολιά, στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ, του Γραμματέα Νομαρχιακής κ. Μοίραλη, Περιφερειακών συμβούλων και αρκετών Καλαβρυτινών. 


Κύριο σημείο της ομιλίας ήταν ότι, η χώρα χρειάζεται μια Μεγάλη Παράταξη που θα απαλλάξει τη κοινωνία και τους πολίτες από την κυβέρνηση της ΝΔ, τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τους πολίτες, τη ζωή και την περιουσία τους.
Ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του όταν δεν αλληλοσυγχαίρονται, λένε κούφια λόγια, μοιράζουν υποσχέσεις, εξαγγέλλουν σχέδια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και κάνουν προπαγάνδα πάνω στη καμένη γη. Αυτό έκανε, για μία ακόμα φορά, στη Πεντέλη ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλοντας σχέδιο για την Αττική. Όπως είχε κάνει στην Εύβοια, στην Ηλεία, στη Ρόδο.
Όσο εφαρμόστηκαν ή υλοποιήθηκαν αυτά, άλλο τόσο θα εφαρμοστεί ή θα υλοποιηθεί και το τωρινό.
Πρόσθεσε ότι η χώρα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση, μια νέα σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα μας. Χρειάζεται μια Μεγάλη Παράταξη που θα απαλλάξει τη κοινωνία και τους πολίτες από την κυβέρνηση της ΝΔ. Επισήμανε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι η τελευταία ευκαιρία, αλλά ταυτόχρονα και μια μεγάλη ευκαιρία για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πρωτοβουλιών για τη δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης, ενός μεγάλου κόμματος εξουσίας.
ΠΑΣΟΚ σημαίνει να κοιτάζει ο ένας τον άλλο στα μάτια, να είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές και τις ιδέες μας, να μη ντρεπόμαστε για αυτές.
ΠΑΣΟΚ σημαίνει εθνική υπερηφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, σημαίνει προστασία, φροντίδα για τους αδύναμους, για τους απόμαχους της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.