HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έρχονται νέες ρυθμίσεις οφειλών προς τους Δήμους

Νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στο Φθινόπωρο από τον υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο, ετοιμάζει η κυβέρνηση, για νέα ρύθμιση χρεών...



Νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στο Φθινόπωρο από τον υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο, ετοιμάζει η κυβέρνηση, για νέα ρύθμιση χρεών των πολιτών προς τους δήμους, με μέχρι 60 δόσεις και κούρεμα το προσαυξήσεων έως και 95%.
Στις διατάξεις για ρύθμιση οφειλών προς τους Δήμους, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» θα προβλέπεται αποπληρωμή των χρεών σε 60 δόσεις με παράλληλο «κούρεμα» προσαυξήσεων από 75% έως 95%, ανάλογα με το χορηγούμενο αριθμό δόσεων και σύμφωνα με τις ειδικότερες προϋποθέσεις που προβλέπονται κατά περίπτωση.
Οι δόσεις θα είναι μηνιαίες και ισόποσες.
Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση η κυβέρνηση θέλει να υπάρξει μια ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών προς τους Ο.Τ.Α., που προέρχονται από τέλη, φόρους, δικαιώματα, εισφορές, καθώς και τις προσαυξήσεις, τους τόκους και τα πρόστιμα που τις επιβαρύνουν.
Οι ανείσπρακτες οφειλές στον Δήμο Καλαβρύτων, αγγίζουν τις 900χιλιάδες και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο που επανειλημμένως έχει θέσει το ζήτημα αυτό στην ΚΕΔΕ, «η ρύθμιση αυτή θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα στους οφειλέτες να διευκολυνθούν αλλά και στον Δήμο να δώσει οικοομική ανάσα»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.