HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μαρακανά ο Παπακανέλλος και η παρέα του

Με προορισμό την Βραζιλία αναχωρεί η ομαδάρα Κ19 του Ολυμπιακού την Τρίτη (20/8) το μεσημέρι. Oι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για το Ρίο της Βρ...



Με προορισμό την Βραζιλία αναχωρεί η ομαδάρα Κ19 του Ολυμπιακού την Τρίτη (20/8) το μεσημέρι.
Oι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για το Ρίο της Βραζιλίας όπου το Σάββατο (24/8) θα βρει απέναντι της την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες στον τελικό του Διηπειρωτικού που θα διεξαχθεί στο πιο γνωστό γήπεδο του κόσμου, το Μαρακανά.
Στην αποστολή, φυσικά και ο Καλαβρυτινός άσσος από την Κλειτορία Αντώνης Παπακανέλλος από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Youth League θα αγωνιστεί μαζί με την παρέα του σε ένα ιστορικό παιχνίδι, σε ένα από τα πιό εμβληματικά γήπεδα του κόσμου
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού
Μπότης, Κουράκλης, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Πρεκατές, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Πλις, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζαμαλής.
Προπονητής ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ενώ την αποστολή θα συνοδεύει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απευθείας από το MEGA το Σάββατο 24 Αυγούστου 10μμ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.