HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Συλλήψεις σε Αίγιο και Πάτρα για ηχορύπανση

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας  Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού ...



Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας 
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να έχει διοργανώσει μουσικοχορευτική εκδήλωση, αναπαράγοντας μουσική από ορχήστρα, με χρήση μουσικών οργάνων, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων. 
Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας 
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να έχει διοργανώσει εκδήλωση, αναπαράγοντας μουσική από ορχήστρα, με μουσικά όργανα συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.