HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Λαμπρά εγκαίνια νέου Οδοντιατρείου Βασιλείου I. Κωτσιόπουλου

Πριν λίγες μέρες στα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του οδοντιατρείου του Βασιλείου Κωτσιόπουλου, που βρίσκεται ...



Πριν λίγες μέρες στα Καλάβρυτα πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα
εγκαίνια του οδοντιατρείου του Βασιλείου Κωτσιόπουλου, που βρίσκεται στην Αγίου Αλεξίου στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων. Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και πολλοί Καλαβρυτινοί.
Ο οδοντίατρος, Βασίλειος Κωτσιόπουλος, αριστούχος οδοντίατρος με λαμπρές μεταπτυχιακές σπουδές, επέλεξε τα Καλάβρυτα για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, δημιουργώντας το ιατρείο του που είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα ψηφιακά μέσα, ώστε να παρέχει θεραπείες υψηλού επιστημονικού επιπέδου, σε ένα ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον, πάντα με κέντρο τον Ασθενή και τις ανάγκες του.
Δίπλα του περήφανοι οι γονείς και τα αδέρφια του, μια εξαιρετική και δεμένη οικογένεια, με τους γονείς ιατρούς και τον αδελφό του επίσης οδοντίατρο στην Κλειτορία, τις δύο αδελφές του και τον μικρότερο αδελφό του, όλους φοιτητές ιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.