HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Ladonas River Party Επιστρέφει για 3η χρονιά: Μια Γιορτή της Φύσης και της Μουσικής

Το πολυαναμενόμενο Ladonas River Party θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου 2024, στις γραφικές Πηγές του Λάδωνα στη Λυκούρια, Καλάβρυτα. Αυ...



Το πολυαναμενόμενο Ladonas River Party θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου 2024, στις γραφικές Πηγές του Λάδωνα στη Λυκούρια, Καλάβρυτα. Αυτό το πάρτυ με ελεύθερη είσοδο, που οργανώνεται από τους αφοσιωμένους εθελοντές του Συλλόγου Λυκουριωτών και με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, υπόσχεται μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική και φύση.
Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:
Ημερομηνία: 13 Αυγούστου 2024
Ώρα: 22:00
Τοποθεσία: Πηγές Λάδωνα, Λυκούρια, Καλάβρυτα
Κύρια Σημεία:
Φυσική Ομορφιά: Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις εκπληκτικές πηγές του Λάδωνα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τον γαλήνιο ποταμό, τη πλούσια φύση και τις αναζωογονητικές πηγές νερού.
Ζωντανή Μουσική & DJs: Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ζωντανή εμφάνιση από το δημοφιλές συγκρότημα Alcatrash και DJ sets από τους γνωστούς DJs Κωνσταντίνο Κρητικό, Ηλία Κατσή και Χρήστο Λάππα. Ετοιμαστείτε να χορέψετε όλη τη νύχτα και μέρα!
Φαγητό & Ποτά: Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμα σουβλάκια και ποικιλία από κοκτέιλ και ποτά, με την υποστήριξη των Αναψυκτικών Κρίνος και Toul’s Brews και Ammousa Brewery.
Υποδομές: Διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης για όλους τους επισκέπτες.
Ιστορικό: Τώρα στην τρίτη του χρονιά, το Ladonas River Party συνεχίζει να αναπτύσσεται, οδηγούμενο από το πάθος και την αφοσίωση των τοπικών εθελοντών. Το φεστιβάλ έχει ως στόχο την προώθηση των εκπληκτικών Πηγών του Λάδωνα και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής σε επισκέπτες ερχόμενους από κοντά και μακριά.
Υποστηρικτές: Η εκδήλωση υποστηρίζεται υπερήφανα από τα Κρίνος Αναψυκτικά, Toul’s Brews, Ammousa Brewery, Τυροκομείο Ντακόλιας, Μουστάκας AE, News 24Media, Kalavryta News, Η ώρα των Καλαβρύτων, Ionian TV, Diva FM.
Πρόσθετες Πληροφορίες:
Είσοδος: Ελεύθερη
Επικοινωνία: Για κρατήσεις και ερωτήσεις, επισκεφθείτε το προφίλ μας στο Instagram @ladonasriverparty
Δηλώσεις:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσκαλούμε όλους στο 3ο Ladonas River Party. Είναι μια γιορτή της όμορφης περιοχής μας και απόδειξη του τι μπορεί να πετύχει το πνεύμα της κοινότητας,» δήλωσε εκπρόσωπος του Συλλόγου Λυκουριωτών.
Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική νύχτα γεμάτη μουσική και φύση στο Ladonas River Party. Ας έρθουμε μαζί για να γιορτάσουμε την ομορφιά των Πηγών του Λάδωνα! Τα λέμε στο ποτάμι!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.