HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: 16η Γιορτή Φασολάδας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εν Αθήναις Κερτεζιτών έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην 16η Γιορτ...

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εν Αθήναις Κερτεζιτών έχουν την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στην 16η Γιορτή Φασολάδας στην κεντρική πλατεία της αγαπημένης μας Κέρτεζης το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:00. 



Ο Παναγιώτης Μπούρδαλας σημειώνει σχετικά:
Μετά τον πανηγυρικό Εσπερινό του Πολιούχου Ναού της Κωμόπολης, που τιμάται στο Γενέσιο της Θεοτόκου, θα συνυπάρξουμε στα τραπέζια Συνεστίασης. Ήδη από νωρίς το απόγευμα εθελοντές και εθελόντριας θα μαγειρεύουν τα δύο είδη φασολάδας, θα κόψουν τυριά, ψωμιά και ρέγκες. Το κρασί δυστυχώς θα πωλείται, αλλά σε καλή τιμή. Το φαγητό θα μοιραστεί με σελφ σέρβις. Την επόμενη ημέρα το πρωί θα τελεστεί Όρθρος, πανηγυρική Θεία Λειτουργία και περιφορά της Εικόνας μέχρι το Κοιμητήριο. Κατά την επιστροφή θα κυκλώσουμε τον ιερό ναό της Παντάνασσας, δείχνοντας συμβολικά με τον κύκλο την Αιώνια Ζωή. Με το καλό να βρεθούμε Κερτεζίτες, Κερτεζίτισσες, φίλες και φίλοι, αλλά και περαστικοί. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα υπάρχει και το τελευταίο μας σχετικό βιβλίο για όσες και όσους δεν το έχουν προμηθευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.