HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καθολική αποχή την Δευτέρα 16/9 οι δικηγόροι για τον νέο Δικαστικό Χάρτη

Καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το «νέο» δικαστικό χάρτη στο χώρο του πρώην Ειρηνοδικείου Αθηνών, αύρ...



Καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το «νέο» δικαστικό χάρτη στο χώρο του πρώην Ειρηνοδικείου Αθηνών, αύριο Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 09.30 π.μ. πραγματοποιούν οι δικηγόροι της Αθήνας μετά την σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ.
Σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΔΣΑ) αναφέρει πως «ο λόγος της καθολικής αποχής είναι η παντελώς πρόχειρη και χωρίς να έχουν προετοιμασθεί οι υποδομές και να έχουν γίνει οι αναγκαίες ενέργειες, από το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την εφαρμογή από αύριο, του νέου δικαστικού χάρτη».
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για αποχή, την οποία ο ΔΣΑ επικύρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.