HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαιρετική η Α.Ε.Καλαβρύτων επικράτησε 3-1 στο Ρίο του Αετού (ΦΩΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Α.Ε.Καλαβρύτων στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, επικρατώντας στο γήπε...



Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Α.Ε.Καλαβρύτων στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας, επικρατώντας στο γήπεδο του Ρίου του Αετού με 3-1. Η ομάδα των Καλαβρύτων ανανεωμένη και με πολλούς "μικρούς" στην αποστολή αλλά και στην σύνθεση και έπαιξε εξαιρετικό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε ο Ρετζίνο στο 27΄ με ένα τρομερό γκολ αφού οι παίκτες των Καλαβρύτων "έκρυψαν" την μπάλα με πολλές εναλλαγές, ο Αντριάνο πέρασε με τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής στον Κουτρουμάνη που βρέθηκε μόνος απεναντι στον τερματοφύλακα, πασάροντας δίπλα στον Ρετζίνο που σημείωσε το πρώτο γκολ. Η ισοφάριση ήρθε στο 38' με σέντρα απο αριστερά και τον επόπτη να σηκώνει σημαιάκι για οφσάιντ, τους αμυντικούς των Καλαβρύτων και το τερματοφύλακα Παπαδημητρόπουλο να σταματούν και ο επιθετικός του Αετού να σημειώνει τέρμα και με τον διαιτητή να δίνει σέντρα. 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τα Καλάβρυτα που σημείωσαν δύο εξαιρετικά τέρματα με τον Ρετζίνο στο 55' μετά από ασίστ του Κουτρουμάνη και στο 72' με τον Κουτρουμάνη.
Η σύνθεση για τα Καλάβρυτα: Παπαδημητρόπουλος, Αλεξόπουλος, Φλογεράς, Θεοδοσίου, Μπαχάς (Ταφάνι), Δαφαλιάς Αχχ., Σκιαδάς, Ρετζίνο, Κουτρουμάνης (Παπασωτηρίου), Τσαβαλάς, Αντριάνο (Δαφαλιάς Παν. του Κ). 
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 
Αχιλλέας Καμαρών – Ζαβλάνι 0-1
ΑΕ Αιγίου – Αργυρά Πατρών 1-0
Αετός Ρίου – Καλάβρυτα 1-3
Φλόγα Ρoδιάς – Θύελλα Αιγίου 1-3
Πανιώνιος Αχιλλέας – Αστήρ Τέμενης 5-0
Απόλλων Εγλυκάδος – Δαβουρλής K. 92 0-1
ΑΕ Πάτρα 2005 – Φοίνικας Ζήριας 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.