HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο πλαίσιο 85 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων σύναψης Διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Μεξικού Ο Δήμος Καλαβρύτων και η Πρεσβεία Μεξικού Έχ...



Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων σύναψης Διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Μεξικού Ο Δήμος Καλαβρύτων και η Πρεσβεία Μεξικού Έχουν την τιμή να σας καλέσουν στην έκθεση παιδικής ζωγραφικής “Η Φρίντα υπό το βλέμμα παιδιών της Ελλάδας” Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024, 5.30 μ.μ. Το Πέτρινο, Πλατεία Καλαβρύτων. 


Η Πρεσβεία Μεξικού και ο Δήμος Καλαβρύτων σας παρουσιάζει 27 έργα ζωγραφισμένα από παιδιά ελληνικών σχολείων, της Κρήτης και της Μυκόνου, με πορτραίτα της διάσημης Μεξικανής ζωγράφου Φρίντα Κάλο. Οι ζωγραφιές σχεδιάστηκαν το 2018 από παιδιά μεταξύ 7 και 12 ετών, για ένα διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Μεξικανών στο Εξωτερικό. Η έκθεση στα Καλάβρυτα, λίκνο της ελληνικής επανάστασης, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των 85 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού, που εορτάζονται τον Αύγουστο 2024. Θεωρούμε πως τα έργα αυτά απεικονίζουν θαυμάσια, μέσω της ευαισθησίας των παιδιών της Ελλάδας, τη φιλική σχέση μεταξύ των δύο χωρών μας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.