HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα Θέματα

Με πρώτο θέμα την δημιουργία υδροηλεκτρικού σταθμού στις Πηγές του Λάδωνα, και δεύτερο το θέμα του Χιονοδρομικού, θέματα που αποκάλυψε η εφη...



Με πρώτο θέμα την δημιουργία υδροηλεκτρικού σταθμού στις Πηγές του Λάδωνα, και δεύτερο το θέμα του Χιονοδρομικού, θέματα που αποκάλυψε η εφημερίδα "Ώρα των Καλαβρύτων" και το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, την 27η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30.
Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί ενημέρωσης αναφορικά με την δημιουργία υδροηλεκτρικού σταθμού στις Πηγές του Λάδωνα στην Δημοτική Κοινότητα Λυκούριας Δ.Ε. Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων.
2. Περί ενημέρωσης αναφορικά με την εξέλιξη εκτέλεσης του έργου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
3. Περί του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
4. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2024.
5. Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου Καλαβρύτων στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), για τη συμμετοχή του στην ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. στις 12/10/2024, καθώς και σε τυχόν επανάληψη αυτής αλλά και σε κάθε επόμενη ΄Εκτακτη ή Τακτική Γενική Συνέλευση και ορισμού συντονιστή του Δήμου στο Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.
6. Περί έκφρασης πρόθεσης αγοράς ακινήτου, ιδιοκτησίας Δήμητρας Ζησιμοπούλου και Ευαγγελίας χήρας Αλεξίου Φεφέ, ως μοναδικού κατάλληλου για την εκπλήρωση του δημοτικού σκοπού (δημιουργίας χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων - parking), ευρισκομένου βορειοανατολικά του Κοιμητηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαβρύτων.
7. Περί συζήτησης της εξωδίκου διαμαρτυρίας του κ. Θεοδώρου Ράπανου και αντιμετώπισης της επικινδυνότητας της κυρίας οδού που συνδέει την Δημοτική Κοινότητα Κλειτορίας με την δημοτική Κοινότητα ΄Αρμπουνα, στη θέση «ΚΟΥΡΑΔΑ ΒΡΑΧΟΣ» λόγω κατολισθητικών φαινομένων.
8. Περί έκδοσης Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής κατά κ. ΄Αννα Τσενέκου Σμυρνιού, για αυθαίρετη περίφραξη (λίθινη) κοινόχρηστου χώρου στην Δημοτική Κοινότητα Κρινοφύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί της από 29-8-2024 αιτήσεως του Προέδρου του Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας Καλαβρύτων «Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ» για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού κτηρίου (πρώην κτήριο συνεταιρισμού Γουμένισσας) για πολιτιστικό κέντρο και υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.
10. Περί του από 10-5-2024 αιτήματος του Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Λαγοβουνιωτών « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του πρώην δημοτικού σχολείου Λαγοβουνίου και του προαύλιου χώρου του, για πολιτιστικό κέντρο και υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων.
11. Περί του από 10/09/2024 αιτήματος του Συλλόγου Κρυονεριτών Καλαβρύτων «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» για επιχορήγησή του από το Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.