HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΓΚΕΡΜΕΣΙ: Ένα γεμάτο καλοκαίρι με εκδηλώσεις και δράσεις (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος του Προφήτη Ηλία Καλαβρύτων διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία θερινά δρώμενα. Το «χορό» των εκδηλώσεων «άνοιξε...



Για ακόμη μια χρονιά ο Σύλλογος του Προφήτη Ηλία Καλαβρύτων διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία θερινά δρώμενα.
Το «χορό» των εκδηλώσεων «άνοιξε» η (καθιερωμένη) πεζοπορία, η οποία πραγματοποιήθηκε την 04/08/2024 και φέτος περιελάμβανε ανάβαση του Χελμού με προορισμό το τηλεσκόπιο «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» (φωτογραφικό υλικό και βίντεο).
Την 16/08/2024 οι μικροί του χωριού είχαν τη χαρά να απολαύσουν παράσταση από κλόουν – ταχυδακτυλουργό στην πλατεία του χωριού (φωτογραφικό υλικό).
Την 17/08/2024, στα πλαίσια αναβίωσης παιδικών αναμνήσεων, οι Γκερμπεσιώτες επιδόθηκαν την ημέρα σε επίδειξη των ικανοτήτων τους σε μια σειρά αθλημάτων, όπως η σκοποβολή, η σφεντόνα κ.ά. (φωτογραφικό υλικό).
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προτάσσοντας την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, διοργανώθηκε εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού, όπου, για ακόμη μία φορά, η συμμετοχή των Γκερμπεσιωτών ήταν αθρόα (φωτογραφικό υλικό).
Ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας, έλαβε χώρα το καθιερωμένο τουρνουά δηλωτής στην πλατεία του χωριού, όπου μικροί – μεγάλοι είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στο αγαπημένο παραδοσιακό παιχνίδι του χωριού (φωτογραφικό υλικό).
Για να έρθει την 18/08/2024 η κορύφωση των εκδηλώσεων με την πραγματοποίηση του καθιερωμένου «Ανταμώματος» των απανταχού εκ Προφήτου Ηλία καταγομένων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πλήθος Γκερμπεσιωτών και φίλων συμμετείχε στην εορταστική αυτή εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων ηρώων, αγώνες κουλούρας και φαγοπότι, γλέντι και χορό «μέχρι τελικής πτώσεως» κάτω από τα πανέμορφα πλατάνια στην πλατεία του χωριού (φωτογραφικό υλικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.