HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Βαριές καμπάνες από την Πυροσβεστική

Η Διοίκηση Π.Υ. Ν. Αχαΐας στα όρια της γεωγραφικής δικαιοδοσίας τους, για από 21-09-2024, βεβαίωσαν πρόστιμα σε παραβάτες της Πυροσβεστικής ...



Η Διοίκηση Π.Υ. Ν. Αχαΐας στα όρια της γεωγραφικής δικαιοδοσίας τους, για από 21-09-2024, βεβαίωσαν πρόστιμα σε παραβάτες της Πυροσβεστικής Διάταξης 19/2024 και της Πυροσβεστικής Διάταξης 9/ 2024 και συγκεκριμένα:
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.875€, χθες 21 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση απορριμμάτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Γλαύκος, του Δήμου Πάτρας, στην Αχαΐα.
• Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.875€, χθες 21 Σεπτεμβρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μικρουλαιίκα, του Δήμου Ερύμανθου, στην Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.