HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό των μαθητών για την οδική ασφάλεια

Με αφορμή τον ετήσιο αγιασμό των σχολείων της Ψωφίδος, της Δάφνης και της Κλειτορίας Καλαβρύτων, το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, και συγκεκ...



Με αφορμή τον ετήσιο αγιασμό των σχολείων της Ψωφίδος, της Δάφνης και της Κλειτορίας Καλαβρύτων, το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας, και συγκεκριμένα ο υποδιοικητής του, υπαστυνόμος Β' Αλέξανδρος Βλάχος, και ο αρχιφύλακας Σπυρίδων Τσακρίλης, προχώρησαν σε μια ουσιαστική δράση ενημέρωσης σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή στους μαθητές και τις μαθήτριες των ανωτέρω σχολείων.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι αστυνομικοί ήρθαν σε άμεση επαφή με τους μαθητές, διανέμοντας ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες οδηγίες για την ασφαλή κυκλοφορία στους δρόμους. Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση των αρχών για την προστασία και την ευαισθητοποίηση των νέων, που αποτελούν το μέλλον της τοπικής κοινωνίας.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στα οχήματα που μεταφέρουν τους μαθητές προς και από τα σχολεία, εξασφαλίζοντας ότι πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών. Αυτή η προληπτική δράση αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών.
Οι διευθυντές των σχολείων, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης, πρότειναν τον προγραμματισμό μελλοντικής επίσκεψης εκπροσώπων του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ώστε να πραγματοποιηθεί επιπλέον ενημέρωση για τους κανόνες της κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στους μαθητές κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Στο τέλος της ενημέρωσης, οι αστυνομικοί απηύθυναν ευχές για μια επιτυχημένη σχολική χρονιά και προέτρεψαν τους μαθητές να είναι πάντα προσεκτικοί και υπεύθυνοι στον δρόμο. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: «Η οδική ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας».
Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει την ενεργή παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας στην τοπική κοινωνία και τον συνεχή αγώνα τους για την ασφάλεια των νέων πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.