HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 27η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρ...



Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 27η του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 με τα παρακάτω θέματα:
1. Περί αναμόρφωσης- τροποποίησης του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2024.
2. Περί έγκρισης 1ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Τ.Κ. ΜΑΝΕΣΙΟΥ”.
3. Περί έγκρισης της μελέτης του Τμήματος Έργων και Μελετών με τίτλο «Ανόρυξη υδρευτικής γεώτρησης Τ.Κ. Κάτω Λουσών», προϋπολογισμού 150.000€, με σκοπό την υποβολή της στο πρόγραμμα «Αντιμετώπιση λειψυδρίας».
4. Περί μεταφοράς στο Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία: «Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Καλαβρύτων» καθώς και κλείσιμο αυτών των τραπεζικών λογαριασμών.
5. Περί μεταφοράς στο Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία: «Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Καλαβρύτων», καθώς και κλείσιμο αυτών των τραπεζικών λογαριασμών.
6. Περί ανοίγματος λογαριασμών ειδικού σκοπού ανά σχολική μονάδα για την κατάθεση του ποσού της πάγιας προκαταβολής σύμφωνα με την απόφαση ΥΠ.ΕΣ. 45118/31.05.2024 (ΦΕΚ 3409/13.06.2024 τεύχος Β').
7. Περί απόδοσης λογαριασμού παγίας προκαταβολής δημοτικού υπαλλήλου έτους 2024.
8. Περί απόδοσης λογαριασμών παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί αιτήματος σπουδάστριας για την πρακτική της άσκηση στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Καλαβρύτων.
10. Περί έγκρισης για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για το έτος 2024.
11. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων για την επιχορήγηση: α) του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Βιλιβίνας «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», β) του Συλλόγου των Απανταχού Καλλιφωνιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» και γ) του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
12. Περί έγκρισης και εξειδίκευσης πιστώσεων για: α) τοποθέτηση -5- στύλων και μίας παροχής ΦΟΠ, στη θέση «Ξηρόκαμπος» στη Δημοτική Κοινότητα Σκεπαστού, β) τοποθέτηση -5- στύλων και μίας παροχής ΦΟΠ, στη θέση «ΒΡΟΔΟΣ» στη Δημοτική Κοινότητα Σκεπαστού και γ) Επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας για την εξυπηρέτηση του φωτισμού οδών πλατειών στην Δημοτική Κοινότητα Πλάκας ΔΕ Αροανίας.
13. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων.
14. Περί διορθώσεως χρεώσεων- διαγραφής χρεών από δημοτικά τέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.