HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγιασμός τελέστηκε στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας

Ο καθιερωμένος Αγιασμός τελέστηκε τη Δευτέρα στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας, με ανθρώπους του αθλήματος και πλήθος τοπικών φορ...



Ο καθιερωμένος Αγιασμός τελέστηκε τη Δευτέρα στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας, με ανθρώπους του αθλήματος και πλήθος τοπικών φορέων και Αρχών της περιοχής να δίνουν το "παρών".
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θεόδωρο Χριστόπουλο, βραβεύτηκε ο δικηγόρος Ιωάννης Αποστολόπουλος, για τη δωρεά προς το Σύνδεσμο που αφορά την Τροποποίηση του Καταστατικού.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Γεωργία Ντάτσικα και Τάκης Αντωνόπουλος, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Τσαπικούνης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ, ο Ηλίας Λογαράς Πρόεδρος Προπονητών, ο Τάκης Λαμπρόπουλος Πρόεδρος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.