HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Ο Αγιασμός για την νέα Σχολική Χρονιά στο Σχολικό συγκρότημα "Ευσέβιος Κηπουργός" (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, επίσημη ημέρα ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2024-2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγι...



Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, επίσημη ημέρα ενάρξεως του νέου σχολικού έτους 2024-2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό στο σχολικό συγκρότημα "Ευσέβιος Κηπουργός" (Γυμνάσιο, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων), παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου. Στους χαιρετισμούς του προς τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς και κηδεμόνες, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που είναι μαζί με τα παιδιά των Καλαβρύτων, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη αξία της μόρφωσης που προσφέρει το σχολείο, το οποίο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, όταν βρίσκεται υπό τη σκέπη της Εκκλησίας, συμβάλλει καθοριστικά, σε συνδυασμό και με την παιδεία που αποκτούν οι νέοι μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος, στην ορθή και πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση των μαθητών και αυριανών πολιτών.
Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας έδωσε την ευλογία του σε όλους τους μαθητές, ευχόμενος να έχουν την προστασία και τη φώτιση του Χριστού, ώστε, παράλληλα με τη γνώση που θα αποκτήσουν από το σχολείο, να αναπτύξουν τις αρετές της αγάπης, της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας και της συγχωρητικότητας.
Ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, στον χαιρετισμό εξέφρασε την ευχή του η νέα σχολική χρονιά, να ξεκινήσει με ασφάλεια για τους μαθητές, με καθαριότητα και λειτουργικότητα, με τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες για όλους, υπογραμμίζοντας ότι και στη διάρκεια της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμος Καλαβρύτων θα είναι, όπως κάθε χρόνο, διαρκώς δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και θα συνεχίσει τις προσπάθειες μας για βελτίωση των υποδομών και εξοπλισμού, και να είναι απολύτως λειτουργικά και πλήρως στελεχωμένα σχολεία στο Δήμο Καλαβρύτων, σ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες και σ’ όλες τις βαθμίδες, δεν σταματούν ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.