HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις εκδηλώσεις για την Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και άγημα Καλαβρυτινών

Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 203ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς. Στις ε...


Με την καθιερωμένη παρέλαση κορυφώθηκαν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 203ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ενώ όπως κάθε χρόνο την παρέλαση άνοιξε άγημα Καλαβρυτινών με το Λάβαρο (αντίγραφο) της Αγίας Λαύρας που ορκίστηκαν οι αγωνιστές και κήρυξαν την έναρξη της επανάστασης. Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Η παρέλαση ξεκίνησε στις 12:00 όπου παρέλασαν σχολεία, φιλαρμονικές, ενώ πήραν μέρος και τα χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, καθώς και οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί, τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας και πολλοί σύλλογοι από όλη της Ελλάδα έδωσαν το παρών επίσης.

φωτό και ενημέρωση από arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.