HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη - Στόχος η θεσμική θωράκιση της Αυτοδιοίκησης

Το θέμα της «θεσμικής θωράκισης της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο μίας πραγματικής πολυεπίπεδης διακυβέρνησης», έθεσε ως προτεραιότητα κατά τη...



Το θέμα της «θεσμικής θωράκισης της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο μίας πραγματικής πολυεπίπεδης διακυβέρνησης», έθεσε ως προτεραιότητα κατά την έναρξη της συνάντησής του με την ΚΕΔΕ ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.
«Έχουμε ανοιχτά ζητήματα μπροστά μας που αφορούν και τη θεσμική θωράκιση της αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο μίας πραγματικής πολυεπίπεδης διακυβέρνησης αλλά και μία σειρά από άλλα ανοιχτά ζητήματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Παράλληλα, με αφορμή τις τακτικές συναντήσεις με την ηγεσία της αυτοδιοίκησης ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «έκρινα σκόπιμο να κάνουμε επισκόπηση των ανοιχτών ζητημάτων που έχουμε μπροστά μας παρουσία όχι μόνο του υπουργού αλλά και πολλών συναρμόδιων υπουργών και νομίζω ότι θα αναγνωρίσετε και εσείς ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα από την πλευρά της κυβέρνησης όσον αφορά στην οικονομική και θεσμική στήριξη της αυτοδιοίκησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.