HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων: Έντονη ανησυχία για την εξέλιξη των έργων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Σχετικά με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του kalavrytanews.com  ( δείτε ΕΔΩ ), για την πορεία των έργων στον Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, ο Εμπορικ...



Σχετικά με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του kalavrytanews.com (δείτε ΕΔΩ), για την πορεία των έργων στον Χιονοδρομικό Καλαβρύτων, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων εκφράζει την έντονη ανησυχία του σχετικά με τη πιθανή διακοπή των έργων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, και ειδικότερα του αναβατήρα "Στύγα". Ένα έργο που υλοποιείται ήδη απο την Π.Δ.Ε με τεράστιες καθυστερήσεις και περικοπές απο τον ιδρώτα και τους κόπους των Ελλήνων φορολογούμενων σε μια δύσκολη εποχή και συγκυρία. Το γεγονός ότι τα έργα βρίσκονται σε ακινησία πρόκειται να δημιουργήσει σοβαρές και καθοριστικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία και στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που ενισχύουν τον τουρισμό, και κατά συνέπεια, την οικονομική δραστηριότητα των επιχειρήσεων της πόλης μας σε μια εξαιρετικα δυσκολη εποχή. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των έργων θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του κέντρου, καθώς και τη δυνατότητα προσέλκυσης επισκεπτών και χιονοδρόμων, ιδίως κατά την χειμερινή περίοδο, που είναι κρίσιμη για τον εμπορικό κόσμο των Καλαβρύτων.
Καλούμε το Δήμο Καλαβρύτων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να μας ενημερώσουν για τους λόγους που έχουν σταματήσει τα έργα και να αναλάβουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση των απαραίτητων υποδομών στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Είναι κρίσιμο για το μέλλον της περιοχής μας να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του κέντρου, που αποτελεί ζωτικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας και μοχλό ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή.
Η αβεβαιότητα που έχει προκληθεί στον εμπορικό κόσμο των Καλαβρύτων από τη διακοπή των έργων επιδεινώνει την ήδη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Αναμένουμε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων για την επίλυση του ζητήματος.
Με τιμή,
Ο προεδρος κ Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.