HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλαβρυτινοί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας τίμησαν την εορτή του πατέρα - Καλαβρυτινό γλέντι από τους ομογενείς μας (ΦΩΤΟ)

Οι Καλαβρυτινοί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, κρατούν άσβεστη την φλόγα της πατρίδας, και κυρίως μέσω του συλλόγου Καλαβρυτινών, βρίσκονται, συ...



Οι Καλαβρυτινοί στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, κρατούν άσβεστη την φλόγα της πατρίδας, και κυρίως μέσω του συλλόγου Καλαβρυτινών, βρίσκονται, συνεργάζονται, τιμούν, και κρατούν μια κοινότητα ενωμένη και με πλούσια δράση. Στην Αυστραλία, η Ημέρα του Πατέρα γιορτάζεται παραδοσιακά την πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου. Φέτος, ο σύλλογος Καλαβρυτινών στο Σίδνεϊ, όπως μας ενημερώνει ο γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Κικίλας, τίμησε την ημέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Σπίτι Καλαβρύτων, φέρνοντας τους πατριώτες κοντά για να τιμήσει τους πατέρες και την προσφορά τους σε μια ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες, παραδοσιακή μουσική και κοινό γεύμα, τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.