HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Απεγκλωβίστηκε με τις αισθήσεις του ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Άγιο είχε 42χρονος που λίγο μετά τις 8:30μμ βρέθηκε με το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου σε γκρεμό 60 μέτρων. Το συμβάν σημειώθηκε στις στροφές...



Άγιο είχε 42χρονος που λίγο μετά τις 8:30μμ βρέθηκε με το αυτοκίνητό του εκτός δρόμου σε γκρεμό 60 μέτρων. Το συμβάν σημειώθηκε στις στροφές μετά την διασταύρωση του Χιονοδρομικού προς Λουσούς. Ι.Χ. με οδηγό 42χρονο εξετράπη της πορείας του, πιθανότατα από ολισθηρότητα λογω βροχής, με το επιβατικό αυτοκίνητο να πέφτει σε γκρεμό 60 μέτρων. Από το όχημα απεγκλωβίστηκε ο οδηγός έχοντας τις αισθήσεις του με αρκετούς τραυματισμούς και το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων με τρία οχήματα και έξι άντρες όπου κατέβηκαν στο σημείο που είχε πέσει το όχημα και μετέφεραν τον οδηγό στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων που είχε φτάσει άμεσα στο σημείο. Στην επιχείρηση συνέδραμαν κα άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.