HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.: Βιωματική επίσκεψη – ξενάγηση σε βιο - αγρόκτημα της περιοχής Χαλανδρίτσας

Η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., διοργανώνει βιωματική επίσκεψη – ξενάγηση σε βιο - αγρόκτημα της περιοχής Χαλανδρίτσας, στο πλαίσιο δράσης αγροτο...



Η ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., διοργανώνει βιωματική επίσκεψη – ξενάγηση σε βιο - αγρόκτημα της περιοχής Χαλανδρίτσας, στο πλαίσιο δράσης αγροτουρισμού με θέμα: «Ενισχύοντας τη βιο – αγροδιατροφική ταυτότητα της περιοχής», η οποία και υλοποιείται για τη διατοπική Συνεργασία: «Το Βιολογικό Τραπέζι της Νοτιοδυτικής Ελλάδας ΙΙ – BIO EFFECT GREECE», στο Υπομέτρο 19.3, του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER 2014 – 2020.
Η βιωματική επίσκεψη – ξενάγηση σε βιο - αγρόκτημα στοχεύει στη διασύνδεση του βιο – αγροδιατροφικού τομέα με τον αγροτουρισμό.
Τοποθεσία αγροκτήματος: «Πρότυπη Καλλιέργεια Ροδιάς – Ρόδι Φαρρών»
Τοποθεσία αγροκτήματος: 38.077070524155786, 21.779159547905703 (συντεταγμένες)
Ημερομηνία:ΣΑΒΒΑΤΟ, 7ΗΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024
Ώρα: 17.00 – 18.00
Στην βιωματική επίσκεψη – ξενάγηση μπορούν να συμμετέχουν: ταξιδιωτικά γραφεία (touroperators), προωθητές τουριστικών πληροφοριών (με εξειδίκευση σε θέματα αγροτουρισμού – γαστρονομίας), φορείς πιστοποίησης βιολογικών αγροτουριστικών επιχειρήσεων, ξεναγοί, άτομα με αναπηρία (ειδική τουριστική ομάδα) κ.α.
Σε συνέχεια της επίσκεψης – ξενάγησης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης (workshop) με θέμα: «Ενισχύοντας τη βιο – αγροδιατροφική ταυτότητα της περιοχής» στην Χαλανδρίτσα, στο χώρο της έκθεσης AGREXA 2024 (λιθόστρωτα παραδοσιακού οικισμού Χαλανδρίτσας).
Για οποιαδήποτε πληροφορία, σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εν λόγω βιωματική επίσκεψη – ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 26920 24442/3 και 6972 325316 (κα Έλενα Λαμπροπούλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.