HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων: Πλήρης στήριξη στον Γιώργο Μπαμπαράκο - Ανακοίνωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων εκφράζει την πλήρη στήριξή του προς τον κ. Γιώργο Μπαμπαράκο, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του ως Αρχ...



Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαβρύτων εκφράζει την πλήρη στήριξή του προς τον κ. Γιώργο Μπαμπαράκο, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή του ως Αρχιμουσικός-Μαέστρος της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων. Η αναγνώριση του ρόλου του κ. Μπαμπαράκου ως μαέστρος και όχι απλά ως μουσικός είναι αναγκαία, καθώς η αφοσίωση και το πάθος του για τη Φιλαρμονική έχουν διαμορφώσει την καλλιτεχνική της πορεία και την έχουν καθιερώσει ως έναν πολιτιστικό φάρο για την περιοχή μας.
Η Φιλαρμονική Καλαβρύτων έχει αναθρέψει γενιές και γενιές, προσφέροντας όχι μόνο μουσική παιδεία αλλά και αξίες που διαμορφώνουν τον πολιτιστικό ιστό της ιστορικής μας πόλης. Ο κ. Μπαμπαράκος, με την ηγεσία του, συνεχίζει να εμπνέει τους νέους και να διατηρεί ζωντανή αυτή τη σπουδαία παράδοση.
Ως Εμπορικός Σύλλογος, θεωρούμε πως η στήριξη της Φιλαρμονικής και του μαέστρου της είναι καθήκον όλων μας. Καλούμε τον Δήμο Καλαβρύτων να αναγνωρίσει και να ενισχύσει ουσιαστικά τη συμβολή του κ. Μπαμπαράκου, διασφαλίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας της Φιλαρμονικής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των επόμενων γενεών.
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος και
το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.