HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Μέση Ανατολή φλέγεται - Σφοδροί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στον Λίβανο

Το Ισραήλ εξαπέλυσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (19.09.2024) δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στο νότιο τμήμα του Λιβάνου, όπως μεταδίδουν λιβανέ...


Το Ισραήλ εξαπέλυσε αργά το βράδυ της Πέμπτης (19.09.2024) δεκάδες αεροπορικές επιδρομές στο νότιο τμήμα του Λιβάνου, όπως μεταδίδουν λιβανέζικα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για ένα από τα σφοδρότερα κύματα επιθέσεων από τις αρχές Οκτωβρίου.

Η κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή είναι εκρηκτική καθώς επιδεινώθηκε μετά και τις εκρήξεις σε βομβητές και φορητούς ασυρμάτους της Χεζμπολάζ στον Λίβανο. Ο ηγέτης της λιβανέζικης οργάνωσης, Χασάν Νασράλα δήλωσε πως οι εκρήξεις βομβητών και άλλων συσκευών επικοινωνίας της οργάνωσης τις τελευταίες δύο μέρες στον Λίβανο θα μπορούσαν να είναι μια κήρυξη πολέμου κατά της οργάνωσης. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις πρωτοφανείς επιθέσεις χαρακτήρισε «σφαγές» τις επιθέσεις της Τρίτης και της Τετάρτης, λέγοντας ότι η οργάνωση βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου πλήγμα. Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μια δοκιμασία για εμάς, τόνισε. Ωστόσο τόνισε πως αυτό το μεγάλο πλήγμα των επιθέσεων σε συσκευές επικοινωνίας δεν θα οδηγήσει στην πτώση της Χεζμπολάχ. Το Ισραήλ παραβίασε «κόκκινες γραμμές» με τις επιθέσεις αυτές, τόνισε ο Νασράλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.