HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

IONIAN TV: Απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις από την Παναγία Μυρτιδιώτισσα Κυθήρων

Κατά το διήμερο 23 έως 24 Σεπτεμβρίου του 2024 τα Κύθηρα εορτάζουν με κάθε επισημότητα την προστάτιδα και πολιούχο της νήσου Παναγίας της Μ...

Κατά το διήμερο 23 έως 24 Σεπτεμβρίου του 2024 τα Κύθηρα εορτάζουν με κάθε επισημότητα την προστάτιδα και πολιούχο της νήσου Παναγίας της Μυρτυδιώτισσας.
Με γνώμονα τη στήριξη του τοπικού πολιτισμού, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.
O Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός IONIAN TV, υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων, προσφέρει στον Ελληνισμό της διασποράς και σε όλη την Ελλάδα τις απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις των εορταστικών τελετών και ακολουθιών από την Ιερά Μονή Μυρτιδιών, όπου και φυλάσσεται η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.
Δείτε ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σε Ιόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του site ioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smart tv’s & phone’s σε IOS και Android:
Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07.00 μ.μ., σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά & διαδικτυακά, από την Ιερά Μονή Μυρτιδίων, τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό.
YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:
https://www.youtube.com/watch?v=uQg3xdrKNJI
Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στις 08.00 π.μ., σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά & διαδικτυακά, την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Αρχιερατικόν Συλλείτουργον.
Στις 10.30 π.μ., σε απευθείας μετάδοση η Λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στο εξωτερικό περίβολο της Ιεράς Μονής.
YouTube Live link για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:


https://www.youtube.com/watch?v=SB0JnS22jNY

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.