HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους. Στο σημείο που...



Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.
Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil έχουν σπεύσει 9 οχήματα και 30 πυροσβέστες ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχουν ακουστεί εκρήξεις, παράλληλα έχουν κινητοποιηθεί 2 εναέρια μέσα.
Μάλιστα στην περιοχή ήχησε το 112, για απομάκρυνση, ενώ έκλεισε και η παλαιά εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στις παλιές εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, προχώρησε η Αστυνομία.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με την Hellenic Train, διεκόπη η κυκλοφορία των τρένων στο τμήμα μεταξύ Κινέτας - Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς. Με εντολή της Πυροσβεστικής και του Ο.Σ.Ε, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.