HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Θανάσης Κοντογεώργης στο ΕΡΤNews (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τρίπτυχο, οικονομία – αντιπλημμυρικά έργα – ασφάλεια εστίασε η συνέντευξη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη στο ΕΡ...


Στο τρίπτυχο, οικονομία – αντιπλημμυρικά έργα – ασφάλεια εστίασε η συνέντευξη του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Θανάση Κοντογεώργη στο ΕΡΤNews και την εκπομπή «Σαββατοκύριακό από τις 5» με τους Νίνα Κασιμάτη και τον Δημήτρη Κοτταρίδη.
Η συνέντευξη ξεκίνησε, ωστόσο, από τις εξελίξεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης, εξελίξεις τις οποίες η κυβέρνηση παρακολουθεί με ενδιαφέρον, παρατήρησε ο Θ. Κοντογεώργης, ενώ υπογράμμισε συγχρόνως τη δουλειά της κυβέρνησης να ενισχύσει το αίσθημα σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Οι αλλεπάλληλες κρίσεις οδήγησαν σε απονομιμοποίηση του πολιτικού συστήματος, αλλά «η προσπάθεια που έκανε ο πρωθυπουργός από το 2019 και μετά, ήταν να επαναφέρει την κανονικότητα στη χώρα».
Με στόχο, το πολιτικό σύστημα να ανακτήσει το κύρος και την εμπιστοσύνη που είχε. Αλλά, προσέθεσε, «αυτό έχει να κάνει με το δημόσιο ύφος, το δημόσιο ήθος, το λόγο αλλά κυρίως έχει να κάνει με τις πολιτικές». Κατά συνέπεια, συνέχισε, αποστολή της κυβέρνησης είναι «να συνεχίζουμε τη δουλειά μας» αλλά και «να βλέπουν αποτέλεσμα (οι πολίτες) στην καθημερινότητά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.