HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθη 15χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 15χρονος αλλοδαπός, σε βά...



Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 15χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ανήλικος προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, βρισκόμενος σε δομή φιλοξενίας απείλησε με μαχαίρι 17χρονο σύνοικο του και στην συνέχεια του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στην αριστερή πλευρά του σώματος του, προκαλώντας του εκδορές, ενώ παράλληλα απειλούσε με σουγιά τον παθόντα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.