HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα στην κορυφή των προτιμήσεων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Την τιμητική τους έχουν και φέτος τα Καλάβρυτα σε αφιερώματα πολλών site για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Ο κορυφαίος προορισμός, τα Καλ...



Την τιμητική τους έχουν και φέτος τα Καλάβρυτα σε αφιερώματα πολλών site για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Ο κορυφαίος προορισμός, τα Καλάβρυτα, φιγουράρει στην κορυφή των προτιμήσεων,  ανάμεσα σε εμπορικά μέρη της χώρας, όπως το Καρπενήσι, το Μέτσοβο, τα Ζαγοροχώρια, το Πήλιο και η Βυτίνα, αποδεικνύοντας την σταθερή προτίμηση που του δείχνουν ταξιδιώτες από κάθε περιοχή της χώρας.
"Εάν ψάχνετε για μία τοποθεσία κοντά στην Αθήνα για να περάσετε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, τότε σας προτείνουμε να οργανώσετε μία εκδρομή στα πανέμορφα Καλάβρυτα. Βρίσκονται μόνο 2,5 ώρες από την Αθήνα και το μέρος αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό όλο τον χρόνο.
Από το φθινόπωρο και κυρίως τον χειμώνα, η περιοχή σφύζει από ζωή και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Και εάν σε όλα τα παραπάνω προσθέσετε τους φιλόξενους ορεινούς ξενώνες, τα υπέροχα τοπικά εδέσματα, το εντυπωσιακό πλατανόδασος στο Πλανητέρο, το σπήλαιο των Λιμνών με τις δεκατρείς υπόγειες λίμνες του και τον γραφικό ιστορικό Οδοντωτό στο φαράγγι του Βουραϊκού, τότε να είστε σίγουροι ότι στα Καλάβρυτα θα ζήσετε μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία" αναφέρει σε σχετικό του αφιέρωμα το star.gr, τονίζοντας πως μεγάλο πλεονέκτημα των Καλαβρύτων είναι πως βρίσκεται πολύ κοντά και από την Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.