HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία - 4 Νεκροί, 14 τραυματίες στην Άγκυρα

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TUSAS/TAI) ...



Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TUSAS/TAI) στην Άγκυρα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετά θύματα.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε: «Έχουμε 4 νεκρούς και 14 τραυματίες. Καταδικάζω αυτή την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση και προσεύχομαι για το έλεος του Αλλάχ στους μάρτυρές μας».
Ο Γερλικαγιά ανέφερε, επίσης, ότι η κατάσταση των 3 εκ των 14 τραυματιών της τρομοκρατικής επίθεσης είναι σοβαρή.
Σύμφωνα με τις αναφορές των Τουρκικών μέσων ενημέρωσης, οι δράστες έφτασαν στις εγκαταστάσεις με ταξί κατά τη διάρκεια αλλαγής βάρδιας στη φρουρά ασφαλείας της TUSAS. Ένας από τους τρομοκράτες πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό, όπως αναφέρει η Hurriyet και έπειτα ακολούθησαν πυροβολισμοί Ερντογάν: Όποιος επιτέθηκε στο έθνος μας θα πληρώσει 
Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας συνεχίζεται, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι επρόκειτο για μια «άθλια επίθεση κατά της ειρήνης του έθνους μας και των αμυντικών μας πρωτοβουλιών». Επαίνεσε τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες «επενέβησαν γρήγορα και εξουδετέρωσαν τους τρομοκράτες». Τόνισε ακόμη ότι «το έθνος μας πρέπει να γνωρίζει ότι τα βρώμικα χέρια που απλώνουν το χέρι τους στην Τουρκία θα ξεριζωθούν οριστικά».
Το PKK έδειξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας Γιασάρ Γκιουλέρ, διαμηνύοντας ότι θα υπάρξει τιμωρία. «Προσπάθησαν να διαταράξουν την ειρήνη του έθνους μας επιτιθέμενοι στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας με έναν κατάπτυστο και ατιμωτικό τρόπο, όπως κάνουν πάντα», είπε. Σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους, ο Γκιουλέρ ανέφερε: «Δίνουμε σε αυτούς τους μπάσταρδους του PKK την τιμωρία που τους αξίζει κάθε φορά, αλλά δεν γίνονται σοφότεροι. Δεν θα τους αφήσουμε να φύγουν μέχρι να εξοντωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης. Θα βγάλουμε τον πόνο αυτών των ενεργειών σε αντάλλαγμα. Όλοι θα το δουν αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.