HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Συνελήφθη 48χρονος για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράνομη οπλοκατοχή

Ένας άνδρας 48 ετών συνελήφθη τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 02/10/2024 σε χωριό των Καλαβρυτων, για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράνομη ...



Ένας άνδρας 48 ετών συνελήφθη τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 02/10/2024 σε χωριό των Καλαβρυτων, για πλημμελή φύλαξη οπλισμού και παράνομη οπλοκατοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, o άνδρας εντοπίστηκε σε αστυνομικό έλεγχο κατόπιν πληροφοριών να κατέχει παράνομα κυνηγετικά όπλα σε περιοχή που δεν δικαιολογείτο από το νόμο να κατέχει κ να φυλάει. Άμεσα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Καλαβρύτων όπου σχηματίσθηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα η οποία θα διαβιβαστεί αρμοδίως στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων η άδεια των οποίων έχει λήξει θα πρέπει να προσέρχονται αυτοβούλως στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα για την ανανέωση τους για να μην έχουν ποινικές συνέπειες. Οι αστυνομικοί έλεγχοι για παράνομη οπλοκατοχή θα συνεχίζονται στα πλαίσια των στενευμένων δράσεων του ΑΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.