HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Νέος χώρος για την επέκταση των δικαστηρίων της Πάτρας – Συνάντηση με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης

Για την αντιμετώπιση των συνεπακόλουθων αναγκών, για νέες υποδομές, μετά την εφαρμογή του νέου δικαστικού χάρτη, που στοχεύει στη δημιουργί...



Για την αντιμετώπιση των συνεπακόλουθων αναγκών, για νέες υποδομές, μετά την εφαρμογή του νέου δικαστικού χάρτη, που στοχεύει στη δημιουργία ενός συστήματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις πραγματικές ανάγκες κάθε περιοχής, συζήτησαν η τ. Υφυπουργός Μεταφορών, Βουλευτής Αχαΐας με τη ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Ιωάννης Μπούγας.
Η στρατηγική περιλαμβάνει την εξεύρεση πόρων και λύσεων για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση κτιριακών εγκαταστάσεων που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες του δικαστικού σώματος, προσφέροντας σύγχρονες και λειτουργικές συνθήκες.
Ως εκ τούτου, εντός ολίγων ημερών υπογράφεται το συμφωνητικό για τη μίσθωση κτιρίου συνολικής επιφάνειας 1.500 τ.μ. επί των οδών Μαιζώνος 147 και Δημητρίου Βότση, το οποίο θα συμπληρώσει την υφιστάμενη κτιριακή υποδομή των δικαστηρίων της Πάτρας. Μετά την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών ανακαίνισης και προσαρμογής του στις ανάγκες των δικαστικών υπηρεσιών, θα καλύψει τις νέες ανάγκες στέγασης των δικαστικών υπηρεσιών της πόλης, οι οποίες έχουν αυξηθεί.
Επιπρόσθετα, η συνάντηση κατέδειξε ότι ο στρατηγικός στόχος της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που είναι η επιτάχυνση των ρυθμών απονομής δικαιοσύνης, για την ταχύτερη διαχείριση υποθέσεων και τη μείωση των καθυστερήσεων, οι οποίες αποτελούν χρόνιο πρόβλημα, περνά μέσα από τον εξορθολογισμό της κατανομής των δικαστηρίων και των αρμοδιοτήτων τους ανά την επικράτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.