HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάτρα: Στο στόχαστρο των Αρχών δύο μονοπρόσωπες εταιρίες - Πώς εμπλέκεται η Καθολική Εκκλησία

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο με τους ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας. Μετά τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αυτή ...

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο με τους ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας. Μετά τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αυτή τη φορά οι έρευνες στράφηκαν στην Πάτρα.
Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση εμπλέκονται δύο υψηλόβαθμοι ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας (ο ένας σε νησί των Κυκλάδων, ενώ ο άλλος στην Κρήτη), ενώ στο σκάνδαλο φέρεται να έχει συμμετοχή και ένας 59χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί νυχτερινά κέντρα στην Πάτρα.
Όπως αποκάλυψε το MEGA, το Σάββατο (26.10.2024), ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το 2023 είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια κάθειρξης από το Εφετείο Λαμίας για την εκβίαση Μητροπολίτη στην περιοχή της Ευρυτανίας, αλλά και Μητροπολιτών στις Κυκλάδες.
Μετά την αποφυλάκισή του, ο επιχειρηματίας είχε αποκτήσει επαφές με την καθολική κοινότητα στην Πάτρα. Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια είχε εγκατασταθεί στην πόλη και είχε ανοίξει νυχτερινά κέντρα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού, έχουν ανοίξει λογαριασμοί δύο μονοπρόσωπων εταιρειών, όπου εμπλέκονται διάφορα άτομα. Η μία άνοιξε το 2019 και έκλεισε το 2023, ενώ η άλλη προ μερικών ετών και παραμένει ακόμα ενεργή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.