HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Νεκρός Άγγλος φωτογράφος στον Βουραϊκό

Συναγερμός το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτώβρη στο φαράγγι του Βουραϊκού στα Καλάβρυτα, καθώς Βρετανός πεζοπόρος έχασε τις αισθήσεις του και κ...



Συναγερμός το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτώβρη στο φαράγγι του Βουραϊκού στα Καλάβρυτα, καθώς Βρετανός πεζοπόρος έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. 
Στις 8 και μισή περίπου του πρωί, σύμφωνα με το kalavrytanews.com, φίλοι του κάλεσαν το 112 καθώς προσπαθούν να ζητήσουν βοήθεια. Άμεσα στο σημείο, έσπευσε ομάδα Πυροσβεστών της Π.Υ.Καλαβρύτων και αστυνομικών του Α.Τ. Καλαβρύτων
Ο άτυχος άνδρας εντοπίσθηκε και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του σε αμπελώνα στη θέση «Πόρτες» περίπου 400 μέτρα από τον δρόμο Διακοπτό – Καλάβρυτα.
Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό αναφέρουν πως ομάδα Βρετανών και Γερμανών πεζοπόρων φωτογράφων πήγαν στο φαράγγι για να τραβήξουν φωτογραφίες από τη διέλευση μαχητικών αεροσκαφών. Αυτοί ήταν και που κάλεσαν το 112 για να ζητήσουν βοήθεια για τον 67χρονο, ενώ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην ζωή. Μεταφέρθηκε σε σημείο όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο και από εκεί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα τα δείξει η ιατροδικαστική έρευνα που θα ακολουθήσει, με τις πρώτε ενδείξεις να δείχνουν παθολογικά αίτια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.