HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κλειτορία: Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Δημητρίου (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα η Κλειτορία τίμησε τον προστάτη Άγιο Δημήτριο. Σήμερα 26η Οκτωβρίου, ημέρα της εορτής του Αγίου πλήθος συμπατριωτών κατέκλεισα...



Με λαμπρότητα η Κλειτορία τίμησε τον προστάτη Άγιο Δημήτριο. Σήμερα 26η Οκτωβρίου, ημέρα της εορτής του Αγίου πλήθος συμπατριωτών κατέκλεισαν τον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό.
Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Φιλάρετο Θεοδωρακόπουλο ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο, συνοδεία του Αρχιερατικού Επιτρόπου και εφημερίου Κλειτορίας πρωτ. Νικόλαο Παπαϊωάννου.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Καλαβρύτων, κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Μηλιτσόπουλος και η κα. Βασιλική Παπουτσή. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Δημήτρης Μετζέλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων Αντιπύραρχος Σπύρος Κωνστάντης και ο Εκπρόσωπος του Α.Τ. Κλειτορίας Υπαστυνόμος Β΄κ. Βασίλης Πανουτσακόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ κ. Νίκος Τσάμης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε περιφορά της σεπτής Εικόνας του Αγίου, συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων αποτελούμενη από παιδιά των Καλαβρύτων και παιδιά του νεοσύστατου τμήματος της Φιλαρμονικής στην Κλειτορία υπο την διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Γιώργου Μπαμπαράκου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.