HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Αγιασμός για την νέα Αθλητική χρονιά (ΦΩΤΟ)

Αγιασμός για την νέα αθλητική χρονιά πραγματοποιησε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου η Α.Ε. Καλαβρύτων στο κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδί...



Αγιασμός για την νέα αθλητική χρονιά πραγματοποιησε την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου η Α.Ε. Καλαβρύτων στο κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων, παρουσία των αθλητών και αθλητριών απ όλα τα τμήματα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμο, συνοδεία του Γενικού Αρχιερατικού Επαρχίας Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, του Αρχιερατικού Καλαβρύτων πρ. Χρήστου Μπίρμπα, του πρ. Δημητρίου Τζελέπη,  του π. Ανδρέα Μάρκου και του π. Θεοδώρου Γεωργακόπουλου
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Βαρβιτσιώτη, του Δημοτικού Συμβούλου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Τσιούση, του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κος Κωνσταντίνου Δαφαλιά, σύσσωμου του Δ.Σ. της Α.Ε.Καλαβρύτων και γονείς αθλητών.
Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ιερώνυμος, εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που βρίσκεται ανάμεσα στα παιδιά των Καλαβρύτων, επισημαίνοντας στους αθλητές του Συλλόγου τις αξίες και τα υψηλά ιδανικά του αθλητισμού, αλλά και την σημασία του πνευματικού αγώνα, ευχόμενος μια καλή, υγιή και γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρονιά.
Ο Δήμαρχος κος Παπαδόπουλος, εξήρε για άλλη μια φορά την σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια της Α.Ε.Καλαβρύτων, αναφέρθηκε στα 70 χρόνια του συλλόγου με την πολύπλευρη προσφορά του στην τοπική κοινωνία και ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στους αθλητές και τις αθλήτριες. Τέλος συνεχάρη την διοίκηση για την εξαιρετική δουλειά που παρουσιάζει και τους γονείς που στηρίζουν και είναι δίπλα στα παιδιά τους, τονίζοντας οτι όλοι μας πρέπει να αγκαλιάσουμε τις προσπάθειες αυτών των παιδιών γιατί ο αθλητισμός, όπως επισήμανε είναι αξία διαχρονική και τρόπος ζωής.
Η Πρόεδρος της ομάδας κα Παρασκευή Γούσα ευχαρίστησε όλους για την παρουσίας τους, όλους όσους συμβάλουν γι αυτή την προσπάθεια και την Δημοτική αρχή για την συμπαράσταση και βοήθεια.
Ο Γραμματέας του Συλλόγου κ. Θεοδόσης Παναγόπουλος, αναφέρθηκε στα φετινά αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχεουν στα Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου αντρών, Πρωτάθλημα υποδομών ποδοσφαίρου, Πρωτάθλημα υποδομών Μπάσκετ και Πρωτάθλημα Γυναικών Βόλεϊ  
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Νίκος Κυριαζής παρουσίασε την επετειακή φανέλα για τα 70χρόνια του Συλλόγου και μια σειρά εκδηλώσεων που σύντομα θα ανακοινωθούν και θα αφορούν τα 70 χρόνια αθλητισμού στα Καλάβρυτα (Λαύρα 1954 - Α.Ε.Καλαβρύτων 2024).
Από μία επετειακή φανέλα προσφέρθηκε στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας και στον Δήμαρχο Καλαβρύτων. Η ωραία εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα στα γραφεία της Α.Ε.Καλαβρύτων στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.