HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που θέλησαν να τους ελέγξουν

Σοκαριστικό περιστατικό στο Ληξούρι Κεφαλονιάς με αστυνομικούς και ανήλικους. Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί σταμάτησαν τους δύο ανήλικο...



Σοκαριστικό περιστατικό στο Ληξούρι Κεφαλονιάς με αστυνομικούς και ανήλικους.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί σταμάτησαν τους δύο ανήλικους που επέβαιναν σε δίκυκλο για να τους κάνουν έλεγχο. Οι ανήλικοι, ωστόσο, θέλησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και επιχείρησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί τους μπλόκαραν και τότε οι δύο νεαροί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους ελαφρά.
Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται:
Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, δύο ανήλικοι ημεδαποί –οδηγός και συνεπιβάτης σε δίκυκλο- σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα
της επικίνδυνης οδήγησης, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, Βία κατά Υπαλλήλων, Απείθεια, Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη και Ν. «Περί όπλων».
Για την υπόθεση συνελήφθησαν και οι γονείς των ανήλικων για την παραμέληση της εποπτείας τους.
Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το δίκυκλο και μία σιδερογροθιά.
Ανακοίνωση των αστυνομικών
Σε ανακοίνωση της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης σημειώνεται:
Πρωτόγνωρο και λυπηρό για την Κεφαλονιά περιστατικό εξελίχθηκε μεταξύ ανηλίκων και αστυνομικών στο Ληξούρι .
Ανηλικοι επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα αρνήθηκαν τον αστυνομικό έλεγχο.
Το αποτέλεσμα οι ανήλικοι κατέληξαν με ποινικά αδικήματα αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη ,οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και δυο τραυματίες αστυνομικοί από την επικίνδυνη επίθεση που δέχθηκαν .
Ανησυχούμε έντονα για αυτά τα νέα κοινωνικά φαινόμενα στο νησί μας . .Αυτό όμως δεν αρκεί . Αυτό που έχει σημασία είναι να αφυπνιστούμε όσο ακόμα προλαβαίνουμε Επείγει να βρούμε τους χαμένους ρόλους μας . Πρωτίστως η οικογένεια , η εκπαιδευτική κοινότητα και τέλος το ίδιο το κράτος . Μόνο έτσι θα ξαναβρούμε την σωστή πυξίδα μας .
Ας αναλάβουμε όλοι ευθύνες και δράσεις που μας αναλογούν πριν καταστεί ανεπιστρεπτί η τοπική κοινωνική κατάπτωση . Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας σε αυτή την ιδιαίτερη διαχείριση των νέων σημερινών κοινωνικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.