HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας αποχαιρετά τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Δημάρχου Αιγ...



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, συνήλθε σ’ έκτακτη συνεδρίαση την11ηΟκτωβρίου 2024 και σ΄ ένδειξη πένθους εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπηρέτησεμε ζήλο, όραμα,συνέπεια καιαυταπάρνηση την Αυτοδιοίκηση.Υπηρέτησε με αφοσίωση τους συνδημότες του, πάντα μπροστάρης στους αγώνες και στις διεκδικήσεις για τον Δήμο Αιγιάλειας, πάντα στην πρώτη γραμμή και στις μάχες όλων μας για την Αυτοδιοίκηση.
Ανεκτίμητος φίλος, αδαμάντινος χαρακτήρας, πολύτιμος συνεργάτης, άνθρωπος με ήθος, με αξιοπρέπεια, με ακεραιότητα, με αρετές, βαθιά δημοκράτης, βαθιά οραματιστής και πάντα ανυποχώρητος κι ασυμβίβαστος όταν έπρεπε να υπερασπιστεί το καλό των συνδημοτών του, όταν έπρεπε ν’ αναμετρηθεί με την αδικία, όταν έπρεπε να υπερβεί εμπόδια που ανέκοπταν την πρόοδο του τόπου του.
Πάντα ανήσυχος, πάντα παρών στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα, πάντα στην πλευρά της προσφοράς, μαχητής μέχρι τέλους, εξωστρεφής, γενναιόδωρος και ανοιχτόκαρδος, με πολύπλευρο, διακριτό και διαχρονικό έργο απ’ όποια θέση ευθύνης υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό.
Αφήνει πίσω του, όμως, έντονη και ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην Αυτοδιοίκησηύστερα από μια διαδρομή κοντά τριών δεκαετιών, ως Δήμαρχος Συμπολιτείας αρχικά και ως Δήμαρχος Αιγιαλείας στη συνέχεια.
Κατόπιν αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας
ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο μ’ επικεφαλής τον Πρόεδρο του Σώματος να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Να κατατεθεί στεφάνι στησορό του.
Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ σε κοινωφελές ίδρυμα της Αιγιάλειας.
Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Πρόεδρου, όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των εργαζομένων και συνεργατών της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας στην οικογένεια, στους οικείους και στους συνεργάτες του εκλιπόντος Δημάρχου στον Δήμο Αιγιαλείας και να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Σώματος.
Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας και να δημοσιευθεί στον Τύπο.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας
Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Δήμαρχος Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.