HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος νέος δήμαρχος Αιγιαλείας

Ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος ορίστηκε ως νέος δήμαρχος Αιγιαλείας από την δημοτική ομάδα του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, κατ...



Ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος ορίστηκε ως νέος δήμαρχος Αιγιαλείας από την δημοτική ομάδα του αείμνηστου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών το απόγευμα του Σαββάτου.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας, όπως μεταδίδει το filodimos.gr, βρισκόταν σε εξέλιξη όταν τελικά έπεσε από δημοτικούς συμβούλους στο τραπέζι η πρόταση του προσώπου του κ. Ανδριόπουλου ως μια λύση που θα "έσβηνε" τυχόν διαφωνίες και κόντρες μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής, αν και οι τρεις αρχικοί υποψήφιοι κ.κ. Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Ντίνος και Βασίλης Χριστόπουλος είχαν διαμηνύσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση διάσπασης της ομάδας και ότι η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους να συνεργάζονται με ομόνοια, βάσει των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, για τις οποίες εξάλλου ο κόσμος τους ψήφισε.
Αναμένεται και η τυπική έγκριση της απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας μέσα στην εβδομάδα, ώστε να έχει και νομική ισχύ.
Τον κ. Ανδριόπουλο θα αντικαταστήσει στη δημοτική ομάδα -και προφανώς και στο δημοτικό συμβούλιο- ο πρώτος επιλαχών από την Δ.Ε. Συμπολιτείας κ. Κώστας Γιάχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.