HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μάχη ζωής δίνει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος

Μάχη ζωής δίνει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο του ...



Μάχη ζωής δίνει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο Νοσοκομείο του Ρίου, μετά από το βαρύ εγκεφαλικό το οποίο υπέστη τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγα 24ωρα προτού μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία ώστε να χειρουργηθεί και να δώσει τον αγώνα του για την ασθένειά του, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή.
Οι ελπίδες λιγοστεύουν όσο περνούν οι ώρες, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ενώ στο πλευρό του, σύμφωνα με το filodimos.gr βρίσκονται διαρκώς η οικογένειά του και οι συνεργάτες του, δίνοντας ο ένας στον άλλον κουράγιο και αντλώντας δύναμη από τον ίδιο τον Δήμαρχο, που δίνει αυτά τα 24ωρα την πιο καθοριστική μάχη της ύπαρξής του. Όλοι ευχόμαστε ο Δημήτρης να κερδίσει, με τη γενναιότητα που τον διακρίνει σε όλη του τη ζωή. Όλοι προσευχόμαστε και προσμένουμε ένα θαύμα...
O Δημήτρης Καλογερόπουλος, σύμφωνα με το pelop.gr, υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στο γραφείο του στον Δήμο, αλλά αποδόθηκε απ’ όλους στην πίεση της δουλειάς.
Το προηγούμενο διάστημα παραπονιόταν για μεγάλη κόπωση και ένα μούδιασμα στο πόδι του. Υποβλήθηκε σε σειρά αιματολογικών και διαγνωστικών απεικονιστικών εξετάσεων. Τ’ αποτελέσματα βγήκαν στις 18 Σεπτεμβρίου και ήταν σοκαριστικά για τον δήμαρχο. Καρκινικός όγκος στο κεφάλι. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 11 Σεπτεμβρίου, είχε γιορτάσει τα 67α γενέθλιά του.
Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει, μόνο που κανείς δεν φανταζόταν πως θα ήταν τόσο ταχύτατη.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το kalavrytanews.com έχει επικοινωνία με την οικογένειά του η οποία είναι συνεχώς δίπλα του σε αυτήν την μεγάλη μάχη ζωής που δίνει, μεταφέροντας την αγωνία αλλα και τις προσευχές για ένα θαύμα από όλους τους Καλαβρυτινούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.