HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Μεγάλη η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Άνοιξαν στις 7 το πρωί, οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα. Στα Καλάβρ...



Άνοιξαν στις 7 το πρωί, οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 7 το απόγευμα. Στα Καλάβρυτα από νωρίς τα μέλη του ΠΑΣΟΚ προσέρχονται στις κάλπες που έχουν στηθεί στα ΚΕΠ Καλαβρύτων και Κλειτορίας με την συμμετοχή να δείχνει πολύ μεγάλη.
Στο εκλογικό τμήμα των Καλαβρύτων, πολύ νωρίς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και ο πρωην Υπουργός κ. Ανδρέας Φούρας, με πολλά χαμόγελα αντανακλώντας την αισιοδοξία για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ο κ. Φούρας είχε τυχαία συνάντηση με μέλη του ΠΑΣΟΚ από την Θεσσαλονίκη που βρέθηκαν στα Καλάβρυτα ως επισκέπτες και ψήφισαν εδώ, οι οποίοι αμέσως τον αναγνώρισαν και είχαν εγκάρδια συνομιλία.


Δικαίωμα ψήφου έχουν Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, από την ηλικία των 16 ετών (γεννηθέντες το έτος 2008).
Το αντίτιμο για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία ορίζεται στα 3 ευρώ και καταβάλλεται στον α’ γύρο, ενώ για τον β’ γύρο δε θα καταβάλλεται αντίτιμο.
Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.
Δικαίωμα ψήφου στον β’ γύρο έχουν μόνο όσοι έχουν ψηφίσει στον α’ γύρο. Οι εκλογείς του β’ γύρου μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα που ψήφισαν στον α’ γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.