HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τέλος στην αγωνία για τα έργα στο Χιονοδρομικό - Έτοιμη η "Στύγα" για την χειμερινή σεζόν

Όπως είχε γράψει η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" θέμα χρόνου ήταν η πληρωμή της δόσης για την ολοκλήρωση των εργασιών της "Σ...



Όπως είχε γράψει η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" θέμα χρόνου ήταν η πληρωμή της δόσης για την ολοκλήρωση των εργασιών της "Στύγας" στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων. Σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκταμίευσης του ποσού των 6,8 € εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν τα έργα στο χιονοδρομικό (έχουν εκταμιευθεί και πληρωθεί σύνολο 18 εκατομμύρια)
Το Υπουργείο Οικονομικών πίστωσε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το ποσό των 37.000.000,00 € για την ολοκλήρωση έργων ενταγμένων στο ΕΣΠΑ μεταξύ των οποίων και για τα έργα στο Χιονοδορμικό Καλαβρύτων.
Έτσι, τα έργα στη Στύγα με την τοποθέτηση του νέου αναβατήρα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας χιονοδρομικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.