HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή - Τα Θέματα

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 18η του μηνός Οκτωβρίου έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα ...



Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 18η του μηνός Οκτωβρίου έτους 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1. Περί α) έγκρισης της υπ’ αριθμ. 46/2024 μελέτης προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. ΟΤΑ, για τα έτη 2025 και 2026, β) καθορισμού των όρων της διακήρυξης, του διεθνούς δημόσιου ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της προμήθειας «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων Α.Ε. ΟΤΑ, για τα έτη 2025 και 2026» και γ) ορισμού επιτροπής αποσφράγισης ηλεκτρονικών προσφορών του ανωτέρω διαγωνισμού.
2. Περί σύστασης Πάγιας Προκαταβολής για τους Διευθυντές/τριες ή τους/ τις εκτελούντες/ούσες χρέη διευθυντών/ντριών ή τους/τις αναπληρωτές/τριες αυτών των σχολικών μονάδων.
3. Περί ανοίγματος λογαριασμών ειδικού σκοπού ανά σχολική μονάδα για την κατάθεση του ποσού της πάγιας προκαταβολής σύμφωνα με την απόφαση ΥΠ.ΕΣ. 45118/31.05.2024 (ΦΕΚ 3409/13.06.2024 τεύχος Β').
4. Περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για κατεπείγουσες εποχιακές ανάγκες στο Σπήλαιο Λιμνών Καστριών.
5. Περί απόδοσης λογαριασμών παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων.
6. Περί έγκρισης και εξειδίκευσης πιστώσεων στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Καλαβρύτων.
7. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων για την επιχορήγηση: α) του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού και β) του Συλλόγου Κρυονεριτών Καλαβρύτων «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».
8. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.