HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ζαχλωρού: Μεγάλη κινητοποίηση μετά από ενημέρωση μηχανοδηγού για πτώση γυναίκας - Λήξη συναγερμού (ΦΩΤΟ)

Λήξη συναγερμού στην Ζαχλωρού μετά από σήμα που δόθηκε για πτώση γυναίκας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ του kalavrytanews.c...



Λήξη συναγερμού στην Ζαχλωρού μετά από σήμα που δόθηκε για πτώση γυναίκας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ του kalavrytanews.com. Στις 2μμ η αμαξοστοιχία του Οδοντωτού ξεκίνησε από την στάση Ζαχλωρούς, στα 100 περίπου μέτρα ο μηχανοδηγός και ο ελεγκτής, βλέπουν μια γυναίκα να είναι στην άκρη της γραμμής προς την πλευρά του ποταμού και να πέφτει. Ο Μηχανοδηγός μετά από 10 λεπτά, αφού δεν υπήρχε σήμα, όπως ανέφερε, ενημερώνει το σταθμαρχείο και από εκεί ενημερώθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ ενώ παράλληλα κάτοικοι βγήκαν προς αναζήτηση της γυναίκας. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα όλες οι δυνάμεις (2 οχήματα της ΠΥ Καλαβρύτων με 4 άντρες, όχημα του Α.Τ. με 2 άντρες και ΕΚΑΒ όπου μετά από την υπόδειξη του σημείου από τον ελεγκτή "χτένισαν" την περιοχή σε μεγάλη περίμετρο και μέσα στα δύσβατα σημεία, χωρίς να βρεθεί τίποτα. Μηχανοδηγός και ελεγκτής έδωσαν πλήρη περιγραφή τόσο της γυναίκας όσο και του τρόπου που έπεσε με πιθανό ενδεχόμενο να την κράτησε η πυκνή βλάστηση (το ακριβές σημείο είναι στις φωτογραφίες) να ανέβηκε πάλι επάνω και να έφυγε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.