HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Υφ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ταγαράς στα Καλάβρυτα - Πηγές Λάδωνα και Κάνισκα τα αιτήματα του Δημάρχου

Στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Νίκος Ταγαράς. Ο κ...



Στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στα Καλάβρυτα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Νίκος Ταγαράς. Ο κ. Ταγαράς γεννήθηκε στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Άσκησε το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού για 37 έτη και υπηρέτησε τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό ως πρόεδρος της Κοινότητας Χιλιομοδίου, ως Δήμαρχος Τενέας, ως πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κορινθίας και κατόπιν ως Νομάρχης Κορινθίας κατά την οκταετία 2003 – 2010. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Πελοπόννησος Α.Ε. και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου
Το 2014 διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κατέχοντας το χαρτοφυλάκιο της Χωροταξίας, της Πολεοδομίας, των Δασών, των Υδάτων, των Περιβαλλοντικών – Ενεργειακών Επιθεωρήσεων, της διαχείριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη (Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.), του συντονισμού των Περιβαλλοντικών Δράσεων κ.λπ.
Από το 2020 έως το 2023 διετέλεσε Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το χαρτοφυλάκιο της Χωροταξίας και του Αστικού Περιβάλλοντος, της Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, καθώς και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Γεωχωρικών Πληροφοριών.
Ο κ. Ταγαράς επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαβρύτων όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευθύμιος Τζόβολος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης και στελέχη του Δημαρχείου. Ο κ. Παπαδόπουλος στην συνομιλία του με τον Υφυπουργό του παρέδωσε δύο συγκεκριμένα αιτήματα που είναι σε ώριμο στάδιο για να χρηματοδοττηθούν. Το ένα αίτημα αφορά την ανάπλαση των πηγών του Λάδωνα και η άλλη τοπογραφική και διαχειριστική μελέτη για το δάσος της Κάνισκας, αιτήματα που είναι αρμοδιότητα του υφυπουργείου.
Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε στην εξέταση των αιτημάτων από πλευρά Υπουργείου, ενώ διαβίβασε και τους θερμούς χαιρετισμούς στον Δήμαρχο και σε όλους τους Καλαβρυτινούς από τον Πρωθυπουργικό γραφείο, τον Πρωθυπουργό και από τον στενό συνεργάτη του και συμπατριώτη μας κ. Μιχάλη Μπεκίρη.
Αμέσως μετά παραβρέθηκαν στην Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Καλαβρύτων, στην κατάθεση στεφάνων και στην μαθητική παρέλαση. Αμέσως μετά ο Υφυπουργός ξεναγήθηκε στο εμβληματικό κτίριο του Αρχοντικού της Παλιολογίνας και τέλος επισκέφθηκε τον Τόπο εκτέλεσης.

ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.