HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενοικίαση σκάφους στη Σαντορίνη: Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές στην Ελλάδα. Εκτός από τα γραφικά χωριά και τις ηφαιστιογενείς π...



Η Σαντορίνη αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές στην Ελλάδα. Εκτός από τα γραφικά χωριά και τις ηφαιστιογενείς παραλίες, το νησί προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που μπορεί να την ζήσει κανείς εν πλω, με την ενοικίαση σκάφους. Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος τουρισμού, που συνδυάζει πολλές δραστηριότητες μαζί. Μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά μέρη την ίδια μέρα, στον χρόνο που εσείς θέλετε, και να γευματίσετε σε μια απόμακρη παραλία ή κολπίσκο του νησιού. Γενικά, το σκάφος είναι πολύ ευέλικτο και σας δίνει την ελευθερία να οργανώσετε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε εσείς, χωρίς να αγχώνεστε για τα τοπικά δρομολόγια πλοίων.
Αν σκοπεύετε να περάσετε λίγες μέρες σαν ζευγάρι ρομαντικά στο νησί, είτε να πάτε διακοπές μαζί με φίλους ή την οικογένεια, θα πρέπει να έχετε φροντίσει να νοικιάσετε από νωρίς το σκάφος που σας εξυπηρετεί, και σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε. Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να ψάξετε να βρείτε υπηρεσίες για Santorini Boat Rental στο διαδίκτυο ή στο νησί όταν φτάσετε. Εκεί, μπορείτε να συγκρίνετε διάφορες τιμές και υπηρεσίες που προσφέρονται με την ενοικίαση. Πολλά γραφεία δίνουν την δυνατότητα στους επιβάτες να έχουν τον δικό τους εξοπλισμό κατάδυσης και ψαρέματος, όπως και να μπορούν να μαγειρέψουν στο σκάφος. Για όσους δεν έχουν δίπλωμα, υπάρχει η επιλογή ενοικίασης ενός skipper, που θα αναλάβει το δρομολόγιο και θα σας δώσει συμβουλές για το πώς μπορείτε να οργανώσετε τον χρόνο του ταξιδιού σας καλύτερα, ώστε να μπορείτε να δείτε περισσότερα μέρη σε λίγο χρονικό διάστημα. Σε μεγαλύτερα σκάφη, όπως ένα mega yacht ή καταμαράν, μπορείτε να έχετε και το δικό σας προσωπικό, που μπορεί να παρέχει διάφορες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και εχεμύθεια.
Στην συνέχεια, θα δούμε τι μπορείτε να κάνετε με ένα σκάφος στην Σαντορίνη και ποια μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε.
Μπορείτε να εξερευνήσετε κρυφούς κόλπους και παραλίες, που είναι προσβάσιμοι μόνο από τη θάλασσα και είναι δύσκολο να τις προσεγγίσετε ακόμα και με τα πόδια. Εκεί, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα γεύμα με την ηρεμία σας, αποφεύγοντας την οχλαγωγία των τουριστών στις κατάμεστες παραλίες.
Το ηλιοβασίλεμα είναι μια από τις βασικές attraction του νησιού. Χιλιάδες τουρίστες συγκεντρώνονται κάθε μέρα στην άκρη του χωριού της Οίας για να παρακολουθήσουν τη δύση του ηλίου. Όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγευτικό από το να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη από το σκάφος μέσα στην καλντέρα. Τα χρώματα του ουρανού αλλάζουν συνεχώς, δημιουργώντας ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο.
Με το σκάφος, μπορείτε να επισκεφθείτε τα γύρω νησιά, όπως την Θηρασιά. Εκεί, μπορείτε να κάνετε μερικές βουτιές και να γευτείτε τοπικές, παραδοσιακές λιχουδιές με ντόπια υλικά και φρέσκα θαλασσινά στο μοναδικό ταβερνάκι. Το νησί αυτό θυμίζει πολύ την ζωή που υπήρχε στην Σαντορίνη πριν την ανάπτυξη και τον τουρισμό. Με την ενοικίαση σκάφους Santorini Boat Rental, δεν χρειάζεται να κλείσετε εισιτήρια για τοπικά καραβάκια και να αγχωθείτε με τα καθημερινά δρομολόγια, ή για το πότε θα πρέπει να γυρίσετε στο νησί. Μπορείτε να κάνετε διάφορες εκδρομές και στα πιο απομακρυσμένα νησιά που βρίσκονται σχετικά κοντά στην Σαντορίνη, και να διανυκτερεύσετε στο σκάφος. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να επισκεφθείτε πολλά μέρη και νησιά μαζί, χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε κάποιο δωμάτιο. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας, μπορείτε να απολαύσετε διάφορες δραστηριότητες, όπως κολύμπι, snorkeling, ψάρεμα ή απλά να χαλαρώσετε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.