HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Γιώργος Τζαβέλας - Αθλητική συνάντηση με ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Καλαβρύτων

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες ο διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκού Γιώργος Τζαβέλας. Ο Γιώρ...



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες ο διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Παναθηναϊκού Γιώργος Τζαβέλας. Ο Γιώργος Τζαβέλας σε ένα μικρό διάλειμμα των υποχρεώσεών του επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα με την σύζυγό του Βίκυ Κάβουρα και το μικρό τους κοριτσάκι. Σε βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων συναντήθηκε με ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Καλαβρύτων που μόλις είχαν τελειώσει την προπόνησή τους ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στην Πάτρα με τον Πανιώνιο Αγυιάς. Φιλικός όπως πάντα είχε συνομιλία με τους αθλητές των Καλαβρύτων, ρώτησε για την ομάδα των Καλαβρύτων και αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε βασικό στέλεχος, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής Ελλάδας, ενώ έπαιξε κατά σειρά σε Κέρκυρα, Πανιώνιο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μονακό, ΠΑΟΚ, Αλάνιασπορ, ΑΕΚ, Πεντίκσπορ, Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.